SaveMyBill Energie Professioneel

Door onze samenwerking met de enige energiemakelaar van België kunnen we u een unieke aanbieding doen. De overgrote meerderheid van zelfstandigen en bedrijven hebben ooit eens bij een energieleverancier een contract afgesloten. Na de afsluiting van deze contracten kijken de meesten hier niet meer naar en wordt dit maandelijks betaald zonder verder vragen te stellen.

Hierdoor wordt de meerderheid na enkele jaren een zogenaamde slapende klant. Deze hebben dikwijls verouderde contracten en betalen altijd een veel te hoge prijs.

Onze makelaar werkt echter voor zijn klanten en niet voor de energieleveranciers zoals de meeste van onze concurrenten. Wij maken een gedetailleerde analyse van de facturen van onze klanten. Alle aanvragen worden gebundeld en aangeboden aan de verschillende leveranciers aangeboden. De leveranciers bieden dan hun tarieven aan en de leverancier met de beste voorwaarden mag dit lot leveren.

Wij regelen na uw aanvraag uw nieuw energiecontract in 6 stappen:

  1. Analyse: Onze experten gaan aan de slag met uw huidig energiecontract op basis van uw recentste energie-afrekening. Zij maken een uitgebreide analyse van uw specifiek gebruiksprofiel. Op deze manier kunnen we voor u een optimaal gepersonaliseerde aanbieding doen.
  2. Tender: Zodra uw analyse beëindigd is schrijven we een tender uit naar de voor u geschikte leveranciers.
  3. Collectief: We bundelen de specifieke aanvragen van de bedrijven met een vergelijkbaar profiel, op deze manier kunnen we onze klanten een concurrentieel aanbod doen.

Deze stappen doen we echter niet eenmalig, maar wel in een vorm van permanente ondersteuning. Het houdt bij ons niet op met een eenmalige aanbieding.

Door onderstaand formulier volledig in te vullen kan je een aanvraag doen om onze dienstverlening op te starten.

  1. Onderhandelen: Wij gaan continu onderhandelen met de verschillende leveranciers om voor u steeds betere voorwaarden en prijzen te kunnen aanbieden.
  2. Advies: Na de onderhandelingen komen we bij u terug voor een advies tot aankoop.
  3. Ontzorging: Wij volgen continu onze klanten op en regelen alles voor u zodat u zich kan bezig houden met uw kerntaken en uw zaak. Indien wij voor u een betere deal kunnen loskrijgen brengen we dit voor u automatisch in orde.