Telecom

Een smartphone is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze handtas of broekzak. We moeten tegenwoordig altijd en overal bereikbaar zijn, steeds meer toestellen vragen om altijd connected te zijn om in de toekomst onze energie thuis te monitoren bijvoorbeeld.

Waarom betalen voor wat je niet nodig hebt?

Met onze connected en connected + heb je voldoende data beschikbaar en hoef je niet te betalen voor belminuten en sms-en die je toch niet gebruikt. Heb je hier toch nood aan? Dan kan je uw abonnement aanvullen met één van onze opties.

Of je kiest voor ontzorging met onze relax of unlimited formule.

Iedereen heeft wel eens een keer een ongelukje met zijn smartphone, meestal zijn dit dure herstellingen. Bijvoorbeeld een gebarsten scherm kan al vlug enkele honderden euro’s kosten. Laat jij ook uw smartphone van tijd tot tijd eens vallen? Dan hebben wij goed nieuws voor u.

Voor onze lancering hebben we een uitzonderlijke tijdelijke promotie. Als je nu onze Unlimited neemt krijg je gratis onze smartphoneverzekering, hier zijn wel enkele voorwaarden verbonden, zo mag uw smartphone maximaal 18 maanden oud zijn. Deze verzekering kan bij elk abonnement toegevoegd worden maar is enkel voor unlimited klanten gratis.

Deze verzekering biedt een herstelservice met ophaal en terugbreng service bij u thuis. U hoeft dus niets op te sturen. Het enige wat je zelf moet doen is de ingave van de herstelling in de app, de rest wordt voor u in orde gebracht.

Geniet vanaf nu van de laagste prijzen

Registreer hier uw aanvraag voor een gratis analyse en prijsaanbod voor uw mobiel abonnement.
Stuur zeker ook een recent factuur op van uw gsm’s van de hele familie of bedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid uw besparingen te berekenen. In 95 procent van de berekeningen zijn wij effectief goedkoper.


Kunnen we je helpen met een andere vraag?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.