Zonnepanelen

Particulieren

Sinds kort kan je uniek in Belgiƫ zonnepanelen huren. Is het wel iets voor jou? Wat zijn de voor- en nadelen? Geen zorgen, wij helpen u de juiste keuze maken.

Door onze zonnepanelen te huren kan je onmiddellijk tot 40% besparen op uw elektriciteitsfactuur. Wij berekenen persoonlijk voor u hoeveel uw besparing is.

Met het veranderde wetgevend kader wat zonnepanelen betreft blijven ze interessant. Wij maken een gepersonaliseerde berekening van het aantal zonnepanelen u nodig hebt op basis van uw gebruiksprofiel.

Ook klanten die liever hun zonnepanelen aankopen helpen wij. Wij berekenen ook deze besparing persoonlijk voor uw gebruiksprofiel uit.

Wij leggen u precies uit wat de voor-en nadelen van zowel huren als aankopen zijn.

Zelfstandigen en bedrijven

Voor alle zelfstandigen en bedrijven hebben we een uniek concept voor uw zonnepaneelinstallatie, namelijk onze 10/25.

Heeft uw zaak een jaarlijks verbruik aan elektriciteit van minimum 15.000 kwh? Dan wordt deze formule uitermate interessant, ook voor een installatie en keuring na 01/01/2021. Deze formule houdt in dat we een omvormer van 10kVa plaatsen, hetgeen het maximum is op een klassieke aansluiting. Hierop sluiten we onze zonnepanelen aan, van 63 panelen tot 76 panelen.

Hiermee verlaag je uw energiekosten enorm, zonder dat je uw bedrijfsmiddelen moet aanspreken.

Na de huurperiode van 15 jaar wordt deze installatie kosteloos en in topconditie overgedragen aan uw zaak. Na 12 jaar wordt de omvormer vervangen. Hierdoor kan u nog minimum 10 jaar genieten van deze installatie.

In combinatie met onze energie adviezen thuis en professioneel kan u uw budget voor energie sterk optimaliseren. Op deze manier kan u met het bespaarde geld leuke dingen doen.

Vraag hier uw gratis offerte

Wij berekenen voor u graag hoeveel zonnepanelen u precies nodig hebt. Wij hebben hier behoorlijk wat gegevens nodig. Een hiervan is uw meest recente afrekening van uw energie. Dit kan u hieronder opladen zodat wij aan de slag kunnen.


Telefoonnummer